Burn Studios Audiotool

Start making music today, right in your browser.
Audiotool provides all the tools to get you started!

Tehnologia duce productia muzicala spre super accesibilitate. De la instrumente digitale in favoarea celor analogice la acomodarea unui intreg studio de productie intr-un laptop, uneltele necesare creatiei muzicale nu au fost niciodata mai usor de posedat si folosit. Mutarea lor in the cloud nu este decat pasul logic urmator. Burn Audiotool, face tocmai asta si virtualizeaza cam tot ce poate fi imaginat in domeniu punandu-le la dispozitia oricui intr-un simplu browser.

Local Records si Burn Studios au ceva esential in comun: incercarea de a scurta cat mai mult drumul de la pasiune la implinire. Daca Local Records creeza o platforma online de sustinere si promovare a producatorilor locali, Burn Studios, prin Audiotool, pune la dispozitia acestora cel mai echipat studio de productie muzicala. Gratuit si intotdeauna acolo. Audiotool-ul Burn este cea mai avansata reduta in miscarea de democratizare a accesului la productia muzicala.

Local Records este mandru de parteneriatul cu Burn, care acum este o linie completa de productie, de la conceptie pana la distributie.

http://www.audiotool.com/

Posted on September 9th, 2011 | Comments Off on Burn Studios Audiotool

Comments are closed.