b0g

Bogdan Marcu este un artist interdisciplinar care se simte cel mai bine în zona de sound art, film şi animaţie. În 2004 a expus îm cadrul expoziţiei “Formate – Moving Patterns” la Venice Kunsthalle şi în Bienala Tinerilor Artiti din Bucureşti, iar în prezent se joacă cu sample-urile, devenint unul dintre cei mai experimentalişti artişti din România

“Calea lui Bogdan Marcu, pe cat de intortocheata, pe atat de surprinzatoare, e un trip continuu. Fara sa tina seama de rigorile vreunui stil anume, estetica practicata e o voioasa manifestare a principiilor postmoderniste, in care fluxul de informatie ce ne bombardeaza zilnic capata de fiecare data alte conotatii in momentul in care este spart in fragmente si recontextualizat.

Bazandu-se ca surse de sampling pe orice i se pare relevant dintr-un unghi subiectiv, si bun sa fie reciclat cat mai repede, muzica lui Bogdan Marcu e supraturata, ca o cursa de montagne-russe in care nu prea ai timp sa te pregatesti pentru curba urmatoare. Totul se desfasoara la o viteza ce aminteste uneori de breakcore, happy hardcore sau hard-techno. Fara ca vreunul din beat-urile folosite sa fie tributar in vreun fel genurilor clasicizate, si fara ca rezultatul final sa fie doar un megamix infuzat cu multa adrenalina.
In imaginatia lui Bogdan Marcu nu rezista niciun element in forma sa initiala. Totul este trecut printr-un laborator in care mutatiile suferite de sample-uri sunt atat de puternice, incat de multe ori nici autorii nu-si recunosc creatiile. O adevarata manifestare a diseminarii, cu radacini de regasit atat in inceputurile avangardei, cat si in estetici contemporane.”

Text by Miron Ghiu

Posted on May 15th, 2014 | 4 Comments

4 Responses to b0g

  • Interviu cu primarul Chiliman apuart azi in ziarul Ultima Ora:www.ultima-ora.ro/articles.php?category_id=40&article_id=11555 Andrei Chiliman: Nu-l pot sustine pe Bogdan Olteanu. As fi complice la fraudarea morala a cetatenilor din Sectorul 1 .- Dl. Olteanu va acuza tot pe dvs ca aveti ceva cu el!- E ca een povestea cu hotul care striga hotii. Baiatul asta (n.r. Olteanu) a fost ales deputat acum 4 ani la propunerea Sectorului 1 si am sperat ca voi avea een el un sprijin pentru proiectele locuitorilor din sectorul nostru. A doua zi dupa ce a devenit presedintele Camerei n-am mai auzit de el. – V-a ajutat vreodata een activitatea de primar?- Va dau ce2teva exemple. Eu i-am eenaintat solicitarea de a majora semnificativ amenzile pentru constructiile ilegale. N-a interesat pe nimeni. I-am trimis semnaturile stre2nse pentru salvarea Parcului Bordei. Noroc cu Guvernul ca a interzis printr-o ordonanta de urgenta constructiile pe spatii verzi. I-am cerut sa urgenteze aprobarea acestei ordonante een procedura de urgenta. Zace si acum printr-un sertar astepte2nd sa treaca alegerile. Asa ca daca ma eentrebati ce problema am, e una de moralitate een primul re2nd. – Ati decis sa nu-l sustineti?- Nu-l pot sustine pe Bogdan Olteanu. As fi complice la fraudarea morala a cetatenilor din Sectorul 1. Oda dedicata lui Bogdan Olteanu publicata azi in ziarul acestuia (Colegiul 1) la pagina cititorului Dumneavoastra semnalati , noi va raspundem , poet dl. Francu: Avem un nou candidat, care trebuie votat. Cine stie, cine stie, cine ar putea sa fie. Este tanar si vioi si se afla printre noi.Locuieste in Bucurestii Noi si vrea sa faca ceva pentru noi.. Este tanar deputat, intelligent si manierat, dar pentru a obtine un nou mandat trebuie votat. Cine stie, cine stie, cine ar putea sa fie, si ca sa nu mai dati cu banul, va spun eu, este candidatul Bogdan Olteanu. Hai la vot cu mic cu mare, votati fara ezitare pe tanarul Bogdan Olteanu Dlui. Bogdan Oltenu ii sugerez sa ia legatura cu Adrian Minune sau Dan Bursuc , o manea ar prinde si mai bine.

  • Interviu cu primarul Chiliman aparut azi in ziarul Ultima Ora:www.ultima-ora.ro/articles.php?category_id=40&article_id=11555“Andrei Chiliman: „Nu-l pot sustine pe Bogdan Olteanu. As fi complice la fraudarea morala a cetatenilor din Sectorul 1”.- Dl. Olteanu va acuza tot pe dvs ca aveti ceva cu el!- E ca în povestea cu hotul care striga hotii. Baiatul asta (n.r. – Olteanu) a fost ales deputat acum 4 ani la propunerea Sectorului 1 si am sperat ca voi avea în el un sprijin pentru proiectele locuitorilor din sectorul nostru. A doua zi dupa ce a devenit presedintele Camerei n-am mai auzit de el. – V-a ajutat vreodata în activitatea de primar?- Va dau câteva exemple. Eu i-am înaintat solicitarea de a majora semnificativ amenzile pentru constructiile ilegale. N-a interesat pe nimeni. I-am trimis semnaturile strânse pentru salvarea Parcului Bordei. Noroc cu Guvernul ca a interzis printr-o ordonanta de urgenta constructiile pe spatii verzi. I-am cerut sa urgenteze aprobarea acestei ordonante în procedura de urgenta. Zace si acum printr-un sertar asteptând sa treaca alegerile. Asa ca daca ma întrebati ce problema am, e una de moralitate în primul rând. – Ati decis sa nu-l sustineti?- Nu-l pot sustine pe Bogdan Olteanu. As fi complice la fraudarea morala a cetatenilor din Sectorul 1.”Oda dedicata lui Bogdan Olteanu publicata azi in ziarul acestuia (Colegiul 1) la pagina cititorului “Dumneavoastra semnalati , noi va raspundem”, poet dl. Francu:“Avem un nou candidat, care trebuie votat. Cine stie, cine stie, cine ar putea sa fie. Este tanar si vioi si se afla printre noi.Locuieste in Bucurestii Noi si vrea sa faca ceva pentru noi.. Este tanar deputat, intelligent si manierat, dar pentru a obtine un nou mandat trebuie votat. Cine stie, cine stie, cine ar putea sa fie, si ca sa nu mai dati cu banul, va spun eu, este candidatul Bogdan Olteanu. Hai la vot cu mic cu mare, votati fara ezitare pe tanarul Bogdan Olteanu” Dlui. Bogdan Oltenu ii sugerez sa ia legatura cu Adrian Minune sau Dan Bursuc , o manea ar prinde si mai bine.

  • Every weekend i used to go to see this site, for the
    reason that i wish for enjoyment, since this this
    website conations really nice funny material too.

  • If you desire to get a good deal from this article then you have to apply
    such methods to your won weblog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[LCLR03] Cocalar Cosmos – National Geografic Soul Mix / May 2014

[LCLR01] Bogdan Marcu – Mashapist Shef Buzz.Ro! 2010