[LCL17] Kapnobatai – Altostratus


Kapnobatai (cel care merge pe nori) este proiectul de suflet al lui Mihai Preda (jumate din trupa Casetofoane). Altostratus s-a nascut din dorinta de a sintetiza experientele sale muzicale influentate de hip hop, soul, funk si jazz intr-o formula personala. Rezultatul este un amestec interesant de beaturi sacadate, elemente ambientale, acorduri de soul si basi grei cu intriga subtila. Piesele nu se bat pentru toata atentia ascultatorului dar nici nu il lasa sa pluteasca in deriva propriilor ganduri. Atmosfera este relaxata si meditativa, de toamna.

artwork by Dragos Gavrila

Posted on October 17th, 2013 | 2 Comments

2 Responses to [LCL17] Kapnobatai – Altostratus

  • Cata, gandim la fel ) am citit cotrnamiul Adrianei sivroiam sa-i raspund ca John Saul mi se pare mult mai lipsit detalent chiar si decat Stephen King dar mi-ai luat-o tu inainte. ) cat despre rusi, eu te contrazic daca faci un sondaj deopinie din ala otv-ist prin tara asta si i-ai pune pe oameni saaleaga intre clasicii rusi si Stephen King eu zic ca americanular castiga detasat. rusii sunt mult mai greu de citit decat Stephen King pentruca trec de stadiul superficial in care spui ca Gica s-a dus lapiata si s-a batut cu vampirul, ei intra in profunzimeexplicand cine este Gica, cum gandeste el, de ce gandeste asasi intelegand toate astea intelegi de ce Gica s-a batut cuvampirul si n-a luat-o la goana cand l-a vazut. revenind rusii au castig de cauza numai pentru cei careincearca sa inteleaga ceva din ce se intampla in cartea pe careo citesc. pentru majoritatea care urmareste sa vada ce se maiintampla fara sa-si puna vreodata intrebarea de ce, rusii suntde necitit.

  • Appreciating the commitment you put into your site and in depth information you offer. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same out of date rehashed material. Wonderful read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kapnobatai